Adidas ZX Flux.

adidasflux1a
Date night ”Jag älskar när en dejt är fartfylld och bjuder på roliga överraskningar”. / ”I love when a date is speedy and comes with fun surprises”adidasflux
Festival ”Min största inspiration är musik, därför är jag också lyckligast när jag får springa runt på festival”. /   ”My biggest inspiration is music, therefore I am also happiest when I can go to a music festival.”adidasflux2
Sunday brunch ”Det bästa med söndagar är att man får sitta på ett café i sköna kläder och äta brunch med sina bästa vänner”. / ”The best thing about sundays is to hang out at a café in comfy clothes and have brunch with your best friends”.

Jag har stylat den coola Adidas Flux-skon till tre olika tillfällen här ovan. Nu kan ni vinna en hel ZX Flux kollektion genom att fota din grymmaste streetwearlook och posta på Instagram med #ZXFluxlook samt @adidassverige och @stadium_jointhemovement. Du måste ha en öppen instagramprofil för att kunna delta. Posta din look innan 23 maj, lycka till! Ni kan även läsa mer om tävlingen på stadium.se
// I’ve styled the cool Adidas Flux-shoe to three different occasions as you can seen above. Now you can win a whole ZX Flux collection! Just photograph your coolest streetwear look and post it to Instagram with #ZXFluxlook and @adidassverige @stadium_jointhemovement. Make sure you have an open Instagram profile and to post the pic before 23th of May, good luck!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *