I met you in the summer.

castle_carolineroxy1a castle_carolineroxy3 castle_carolineroxy2a castle_carolineroxy5
SHOP THE LOOK (click on the pics)
2 1

Woop vad Rio leverar nu! Hängde på soltaket hela förmiddagen igår, badade i poolen och hade det gött. På eftermiddagen tog vi en taxi och sedan åkte vi linbana till Sugar loaf mountain. Det är ett jättehögt berg med utsikt över typ hela Rio och en liten regnskog uppe på toppen, så najs. Har fotat en himla massa så blir en stor bomb med bilder snarast! XX

Woop, Rio is the best! We hung out at the sun deck before lunch, chilled by the pool and just relaxed. In the afternoon we took a taxi and then the cableway to the Sugar Loaf mountain. It’s a really big mountain with a view over Rio and with a little rain forest on top, so nice. I’ve taken a lot of photos so it will be a big photo diary soon! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *