Rio de janeiro.

rio12 rio3 rio8 rio5 rio1 rio4 rio2 rio7 rio9 rio6 rio11
All photos taken by Lumix GX7

Rio är helt magiskt. Vi börjar dagarna med en underbar hotellfrukost och havsutsikt ifrån hotellet, vi bor på J.W Marriott mitt på Copacabana beach. Stranden är bred och lång med vit sand, det är liv och rörelse och stora vågor. Igår sprang vi längs hela stranden (totalt en mil blev det för mig i mina nya adidas Boost, bra warm up för tribe-träffen nästa helg!) och sedan åt vi massor av tapas, vilade en stund och gick sedan ut och åt innan vi gick till nattklubben 00 (zero zero). Sjukt coolt ställe! Blev en grym kväll alltså. Rio I’m in love! XX

Rio is magical. We start our days with a wonderful hotel breakfast with a sea view from the hotel. We live at J.W Marriott right at the Copacabana beach. The beach is huge with white sand, there are hustle and bustle and big waves. Yesterday we had a run by the beach (ended up 10 km in my new adidas boost) and then we had a lot of tapas, chilled for a while and then went out for dinner before we headed to the night club 00 (zero zero). Such a cool place. Had a blast! Rio I’m in love! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *