popcorn.

popcorn_carolineroxy1 popcorn_carolineroxy popcorn_carolineroxy5 popcorn_carolineroxy3 popcorn_carolineroxy7 popcorn_carolineroxy4SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2 3 4

Vilken upptäcktsfärd vi var runt på igår! Vår chaufför körde oss först till Cristo Redentor-statyn och sedan till en grym utsiktsplats där man kunde se ut över Rio åt alla håll. Därefter åkte vi till Sugar loaf-mountain igen, denna gång i dagsljus. När solen gick ner satt vi på stranden och sjöng och spelade gitarr, så sjukt mysigt.. Nu ska vi träna på hotellets gym, XX!

What a journey of discovery last day! Our driver took us to the Cristo Redentor-statue and then to a nice viewpoint where you could see all over Rio. Then we went to the sugar loaf-mountain again, this time in daylight. When the sun went down we sat on the beach and sang and played the guitarr, so cosy. Now we’re going to work out at the gym, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *