brooklyn_carolineroxy1 brooklyn_carolineroxy2 brooklyn_carolineroxy4 brooklyn_carolineroxy brooklyn_carolineroxy3b
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2 3 4

Woop, uppe med tuppen! Har redan hunnit sitta och jobba två timmar, har en lång resa framför mig och sen en hel dag med världens roligaste jobb. Snart, snart kan jag berätta vad det är jag tvingas hålla hemligt än så länge. Inte min grej med hemligheter alltså, kryper i kroppen haha. Förresten, ät inte råa cashewnötter som sitter på cashewfrukten, det är tydligen jättegiftigt. Jo tack – har fortfarande ingen känsel i tungan, måste dock bara vara jag som är så envis att jag försöker tugga av skalet, haha. XX

Woop, up early today! I’ve already been working two hours and now I’ve a long trip ahead and then a full day with the best work ever. Soon, soon I can tell what my secret work is. It’s really not my thing keeping secrets from you guys, haha! By the way, don’t eat raw cashew nuts on the cashew fruit, they’re apperantly really poisoned. Well yes, still can’t feel my tongue. Must just be me though that is so stubborn that I start biting of the shell, haha. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *