instagram

instagram

Lite halvgalet att jag nådde över 250.000 på min instagram häromdagen. Om ni inte redan följer mig och vill göra det så är min instagram @carolineroxy . Nu ska jag iväg här för idag har jag en plåtning och så en intervju för Veckorevyn  och ikväll blir det middag och chill. Hoppas ni har en meeegafin fredag! XX

A little bit crazy that I reached 250.000 followers on my instagram the other day. If you don’t follow me there and you want to – my instagram is @carolineroxy. Now I have to run because I’ve a photoshoot today and an interview for the swedish magazine Veckorevyn. Tonight I’m so up for a movie and chill night. Hope you’ve the best friday! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *