playing on the beach

soccer_carolineroxy1a soccer_carolineroxy4 soccer_carolineroxy5 soccer_carolineroxy3 soccer_carolineroxy6 soccer_carolineroxy2
SHOP THE LOOK (click on the pics)
4 2 3 1

Woopie, hur bra ska jag få ha det idag? Startade dagen med brunch på Mocco med mamsen. Sen  dags för hår och make och nu plåtning med fina Rebecca Stella. Ikväll blir det middag med M och sedan sova på Nobis.. Allt för att ladda för löpningen med adidas tribes imorgon. Är ni taggade? Jag är så galet taggad. Vädret är ju världsbäst. XX

Woopie, how good will this day be? I’m starting the day with a brunch at Mocco with my mom. Then it’s time for hair and makeup before the photoshoot with Rebecca Stella. Tonight it’s time for dinner with M and then staying at Nobis hotel. Just to get ready for the running with adidas tribes tomorrow. I’m so excited. The weather is just perfect. XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *