adidas tribes.

adidastribes1a Our runbase where the work out started – where we also got water, food and energy

adidastribes10
#adidastribes – adidastribes.comadidastribes11
Me and Simon adidastribes5
Energy and boost!tribes
Hanging out after the work out
adidastribes6
Afterwards we went to honeycomb to have their Honey creations – a yoghurt loaded with protein, topped with awesomeness!adidastribes8
SHOP THE LOOK (click on the  pics)
3 2 1 4

Vilken helt magiskt underbar dag. Vaknade upp på Nobis och åt frukost på balkongen till vårat hotellrum. Solen sken så vi tog en liten promenad på strandvägen innan vi åkte till Tantolunden för mitt första tribepass. Ett stort tack till alla som kom, är galet kul att vara tribe-ledare/ambassadör för adidas och ni gör ju det ännu roligare! Vi körde uppvärmning, teknikövningar och sedan backträning mellan 13-14.30 och sedan drack och åt vi ihop efteråt i solskenet. Därefter åkte jag och M till Honeycomb och åt en Honey creations – en proteinrik yoghurt med valfri topping, jag valde blåbär, jordgubbar, mynta och passionsfrukt – magi! Vi avslutade kvällen med grillat och härligt sällskap. Världens bästa söndag. Så lycklig. Hoppas ni är lyckliga över livet, fina ni. Livet kan vara så galet vackert. XX

What an amazingly magical day. Woke up at Nobis and had breakfast at the balcony that belong to our hotel room. The sun was shining so we took a walk along the beach way before we went to the  adidas tribe work out. A big thank you to all of you who came, it’s so crazy fun to be a tribe leader and ambassador for adidas and you guys make it even funnier! We did a warm up, some technique exercises and then slope exercises for 1.5 hours and then we drank and ate together in the sun. Later me and M went to Honeycomb and had their Honey creations – a yoghurt loaded with protein and topped with blue berries, strawberries and passion fruit – magical! The best sunday ever. So happy. Hope you’re happy in your lives, sweeties. Life can be so crazy beautiful. XXBLOGLOVIN

Posted in: Workout
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *