when the sun goes down.

sunset_carolineroxy1 sunset_carolineroxy3 sunset_carolineroxy4 sunset_carolineroxy2a sunset_carolineroxy9 sunset_carolineroxy
Dress from Make way (here)

Godmorgon fina! Hur underbar är klänningen? Vill typ ha den på väggen, haha. Idag ska jag köra en riktig heldag. Frukostmöte och sedan två möten till innan lunchmöte och därefter en plåtning och sen filmning, haha galen dag. Igår hade jag en rolig plåtning och intervju för Solo och sedan PT-lektion, tänkte visa lite av övningarna på min YouTube-kanal imon kort. Nä nu måste jag kila, XX!

Good morning sweeties! How lovely is this dress? I almost want to have it on my wall, haha. Today I’m doing a full day. Breakfast meeting and then two meetings before a lunch meeting and then a photoshoot and filming, haha crazy day. And yesterday I did a fun photoshoot and interview for Solo magazine and then had a PT-session, I’m thinking about showing some of the exercises on my YouTube-channel soon. Now I have to run, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *