Beach curls

beach

SHOP THE PRODUCTS (click on the pics)
4 3 5 1 2

Hej raringar! Här kommer en film på hur jag gör när jag gör strandlockar/surflockar. Som ni ser använder jag två olika locktänger för att få olika stora lockar, vilket gör att de blir mer beachiga och inte så ”perfekta”. Ovan kan ni se vilka produkter jag använder. Produkterna från tendenz går att hitta på lyko och bangerhead! Värmeskyddet före och sedan strand/saltvattensprayet och torrvaxet efter så får du den sköna sträva saltvattenkänslan! Om ni inte vill missa några videos så prenumerera på min youtube-kanal här ! Ha nu en fin valborg, XX

Hey sweeties! Here’s a movie of how I do my beach waves. As you can see I use two different irons to get different sizes of the curls, that makes them more beachy and not so ”perfect”. Above you can see which products I use. I know I speak swedish in the videos so if you have any questions just comment on this post and I’ll try to answer! And if you don’t want to miss any videos you can subscribe to my YouTube-channel here! XX

 

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty, Videos
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *