rebeccastella_carolineroxy _MG_8063_Lager1 _MG_8006 _MG_8123a
Photo by: Johan Ståhlberg

Här är resultatet ifrån plåtningen i helgen med Rebecca. Vi fotade på Nobis hotel och vädret var ju helt fantastiskt så det gick leka mycket med solen. Alla kläder, skor och solglasögon vi bär är från Rebeccas nya kollektion för Nelly som släpps 14 Maj. Ska kila nu men vi hörs lite senare, XX!

Here’s the result of the photoshoot this weekend with Rebecca. We did the photoshoot at Nobis hotel and the weather was amazing so it was so fun to play with the lightning. All clothing, shoes and shades are from Rebeccas new collection for Nelly that will be released the 14th of May. Have to run now but I’ll be back later, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *