I stared up at the sun.

blackwhite_carolineroxy1 blackwhite_carolineroxy3 blackwhite_carolineroxy2 blackwhite_carolineroxy blackwhite_carolineroxy5 blackwhite_carolineroxy4
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1          4         2        3

Woooop! Grym valborg det blev. Agerade producent till en liten film som ni snart kommer få se, sen åt vi en lunch följt av lite drinkar i gamla stan och sedan åkte jag, Martin, Hampus, Victor och Jesper till Winjas och åt ost och charktallrik och massa gott vin innan vi stack in mot stan och klubbade. Var en så sjukt rolig kväll alltså! Idag ska vi ha en lååång frulle med pannkisar och sen va lite lediga. XX!

Wooop! What a day. I acted producent for a short movie that you’ll see soon and then we had lunch and some drinks before me, Martin, Hampus and Jesper to Winjas and had cheese and chark plates and wine before we went to town for clubbing. It was such a fun evening! Today we’re starting with a looong breakfast of pancakes and then having a day off. XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *