Lion

lion lion2
Make up: Melina Halldin / Photo: Felix Frank /

Vill bara önska er en helt fantastisk fredag! Solen skiner, jag ska ha event med min fina Janni, äta god middag på Suite med alla vännerna och sedan skratta och dansa hela natten lång. Woop! Jag är förresten i en fredagsintervju på Modette som ni kan läsa HÄR. XX!

Just wanted to wish you a lovely friday! The sun is shining, I’m hosting an event with my beautiful Janni, having a great dinner at Suite with all my friends and then laughing and dancing all night long. Woop, so happy! Btw I’m in an interview at Modette today that you can read HERE. XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Paulina Danielsson - Mister French BYGISELA - WHATS UP? Lisa Anckarman - IDEAL OF SWEDEN @ NOSH & CHOW Sponsored - FARINA - NAKD Hedda Dibinger - readyh3dd Sponsored - Digital Queen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *