Lion

lion lion2
Make up: Melina Halldin / Photo: Felix Frank /

Vill bara önska er en helt fantastisk fredag! Solen skiner, jag ska ha event med min fina Janni, äta god middag på Suite med alla vännerna och sedan skratta och dansa hela natten lång. Woop! Jag är förresten i en fredagsintervju på Modette som ni kan läsa HÄR. XX!

Just wanted to wish you a lovely friday! The sun is shining, I’m hosting an event with my beautiful Janni, having a great dinner at Suite with all my friends and then laughing and dancing all night long. Woop, so happy! Btw I’m in an interview at Modette today that you can read HERE. XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Josephine Qvist - NEW HAIR Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *