Plaza magazine

plazapart3_carolineroxy1 plazapart3_carolineroxy2
All photos taken with Lumix GX7plazapart3_carolineroxyGivenchy scarf from kyssjohanna (here)

Godmorgon! Nu är tredje delen av mina resereportage ute i och med nya numret av Plaza kvinna. Denna gången skriver jag om Cabo och Miami. Cabo är en storfavorit hos mig, så himla vackert. Så knata iväg till en butik om ni vill läsa! Ni kan läsa den förra delen (om Los Angeles.) online HÄR! XX

Good morning! Now is the third part of my travel reports out in the new issue of Plaza Woman. This time I write about Cabo and Miami. Cabo is one of my favourites, so crazy beautiful. You can also read the previous part (about Los Angeles) online HERE, use Google transate. XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *