my head’s under water

blick_carolineroxy1 blick_carolineroxy3 blick_carolineroxy6 blick_carolineroxy2b blick_carolineroxy7 blick_carolineroxy4
Top, shorts and heels – Angelica Blick for Bikbok

Galet vad jag multitaskat idag, haha. Jobbat med bloggen, svarat på mail, skissat, lagat mat, packat, tvättat osv osv på samma gång som jag tagit hand om en sjukling. Brandy Melville eventet och middagen som vi höll igår var så himla kul, även om jag tog en taxi hem direkt efter för att ta hand om M. Jag har massa bilder som jag ska visa senare! Förresten, hur snygga är kläderna ovan som fina Angie designat? Thumbs up! XX

Crazy what I’ve been multi tasking today, haha. I’ve worked with the blog, replied on mails, doing sketches, cooking, packing my bag, doing the laundry etc, and taking care of my sick bf. The Brandy Melville event and dinner last night was so fun, even though I took the cab quite early to take care of M. I’ve a lot of pics that I’ll show you later! Btw, how amazing are the clothes above that beautiful Angie has designed? Thumbs up! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *