bohemian braid

braid

Time for… bohemian braid! Älskar alla typer av bohemiska flätor, speciellt till våren och sommaren. Denna är ju lite mer avancerad men man kan välja att göra bara delar av frisyren.. Sen undrar jag vad NI skulle vilja se för frisyrer framöver? Haha förresten, detta måste vara första videon när jag inte flummar runt, var så galet trött, måste typ ha blinkat 200 ggr i minuten?! HAHA. Prenumerera på min YouTube-kanal HÄR!  XX

Time for… bohemian braid! I love all types of bohemic braids, especially for spring and summer. This one is a little more complicated but you can choose to only do parts of the hair do. Now I wonder, what  hair do’s do YOU want to see in the future? Haha and also, this must be the first video I’m not fooling around, I was so crazy tired, I must have blinked like 200 times a minute?! HAHA. Subscribe to my YouTube-channel HERE! XX
BLOGLOVIN

Posted in: Videos
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *