brandy melville.

brandymelville1
In the Brandy Melville store at Kungsgatan, Stockholmbrandymelville7
Champagne and Joe & the Juicebrandymelville6
Illustration of me by Andrea Lejonbrandymelville10
Joe & the juice – fresh fruits!brandymelville4
At Suite with our pink balloonsbrandymelville5 brandymelville8 brandymelville3
VitalineaPRO dessertbrandymelville2
Happy girls!brandymelville9

Woop, här kommer bildbomben ifrån Brandy Melville-eventet och middagen som jag och Janni höll i! Vi började kvällen i butiken där även Joe & the juice höll till. Sen traskade vi vidare till Suite för en trerätters-middag med massa härliga brudar! Massa god mat och till avslutning VitalineaPRO som släppt nya smaker, så gott både till mellanmål och efterrätt! En grym kväll! XX

Woop, here are all the pictures from the Brandy Melville-event and dinner that me and Janni were hosting! We started the evening in the store and then we walked to Suite to have a three course dinner with a lot of amazing girls! Good food and it ended with the VitalineaPRO in new flavors, so yummy! It was a great night! XXBLOGLOVIN

Posted in: Events
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *