gstar_carolineroxy1 gstar_carolineroxy4 gstar_carolineroxy3 gstar_carolineroxy5a gstar_carolineroxy2 gstar_carolineroxy7 gstar_carolineroxy6SHOP THE LOOK (click on the pics)
76245831
Shirt G-star /Blazer G-star /Jeans G-star /Bracelet Maijlo /Bracelet Maijlo /Bag R Minkoff/Shades Dolce&Gabbana /Shoes Projectshoe

Wooop, nu drar vi till Kina! Så himla himla taggad är jag. Shanghai och Hongkong. Imorgon kommer jag ge er en liten ledtråd på vad jag kommer pyssla med. Igår var förresten en riktigt rolig dag, hann med att göra en rolig grej för några tidningar och sedan spela in TV innan jag fikade först med några tjejkompisar och till sist myskväll med M. XX!

Woop, now we’re going to China! I’m so excited. First Shanghai and then Hongkong. Tomorrow I’ll give you a little hint of what I’ll be doing. Yesterday was such a fun day, did a fun thing for some magazines and then filming TV before I had coffee with some girl friends and then a night home with M. XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *