loose_carolineroxy8 loose_carolineroxy2 loose_carolineroxy5 loose_carolineroxy3 loose_carolineroxy4 loose_carolineroxy loose_carolineroxy6
SHOP THE LOOK (click on the pics)
3 2 5 1 4 6
Jacket G-star / Jeans G-star / Bracelet Tre ringar / Heels Marciano (sarenza) / Shades Danny Saucedo / Bag Michael Kors (raglady)

Asså, det är så galet här. Så speciellt och så kul. När jag jobbade på olika mode-huvudkontor hade jag mycket leverantörskontakt i Kina.. och nu är jag på plats på riktigt!!! För att designa min egen kollektion, hur coolt? Wow, känns verkligen som en dröm det här!! Idag är vi på Bubbleroom-kontoret här i Shanghai och så har vi massa möten med leverantörer, kollar på prover och fixar massa, wiiie! <3

Well, it’s sooo crazy here. So special and so fun. When I worked at different fashion head offices I had a lot of contact with factories in China.. and now I’m here, for real!!! To design my own collection, how cool is that? Wow, it so feels like a dream! Today we’re at the Bubbleroom-office in Shanghai, have meetings with suppliers, look at samples etc, wiie! <3BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *