Have a nice weekend!

weekend2
Hejhopp från Shanghai! Vi hade en grym dag igår jobbmässigt och sedan avslutade vi med middag och najs häng på en roof top. Ska flyga till Hongkong nu så ville mest bara önska er en riktigt fin kväll och så hörs vi imorgon igen. XX!

Hello from Shanghai! We had such a nice work day yesterday and then we had a great dinner and hung out at a roof top. I’m flying to Hongkong now so I just wanted to wish you a really nice evening and I’ll be back tomorrow again! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Keela - ...När andra är Tumblr, Josephine Qvist - DRÖMVÄSKORNA Keela - Mirakelkur tack. BYGISELA - MINI TRAVELGUIDE Sponsored - Zalando @ Way out west Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *