Have a nice weekend!

weekend2
Hejhopp från Shanghai! Vi hade en grym dag igår jobbmässigt och sedan avslutade vi med middag och najs häng på en roof top. Ska flyga till Hongkong nu så ville mest bara önska er en riktigt fin kväll och så hörs vi imorgon igen. XX!

Hello from Shanghai! We had such a nice work day yesterday and then we had a great dinner and hung out at a roof top. I’m flying to Hongkong now so I just wanted to wish you a really nice evening and I’ll be back tomorrow again! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Alexandra Nilsson - Ingen rolig period av mitt liv.. Alexandra Nilsson - Summer wanties.. Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *