china_carolineroxy1a china_carolineroxy1 china_carolineroxy8 china_carolineroxy4 china_carolineroxy2 china_carolineroxy6 china_carolineroxy3b china_carolineroxy5 china_carolineroxy7
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 3 2 2
Top Adidas / Shoes Adidas / Shades Ray ban – cooming soon (Loveyewear) / Shorts Levis (Imso)

Dags att upptäcka Hongkong! Vi ska kolla ännu mer prover, material, ha möten med leverantörer och detta filmas och fotas förstås. Intensiva dagar och det är så kul och intressant allting. Vill typ inte sova för vill bara hinna med allt och jobba mer mer mer haha. Dock längtar jag galet mycket till måndagkväll…… XX

Time to discover Hongkong! We’re going to look at more samples, fabrics, have meetings and do filming and take photos ofc. Intense days and it’s so fun and interesting. I don’t want to sleep because I don’t want to miss anything, haha.. I do long so much for monday evening though….. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *