shanghai photo diary

shanghai1a shanghai6 shanghai7 shanghai8 shanghai1 shanghai4 shanghai3 shanghai2

Alltså, nyp mig i armen!!! Tyvärr kan jag ju inte visa så mycket när det gäller skisser, prover, material osv, men här får ni iallafall en liten fotodagbok. Jag är ju som sagt här för att jobba med min AW14-kollektion för Bubbleroom och det är verkligen, verkligen en dröm som går i uppfyllelse. När jag pluggade på högskolan trodde jag inte att jag så fort skulle sitta med prover av mina egna skisser i händerna. Är så himla lycklig alltså. XX

Oh, pinch my arm!!! Unfortunately I can’t show you too much of sketches, samples, fabrics etc but here’s a photo diary. I’m here to work with my AW14-collection for Bubbleroom and it’s really a dream coming true. When I studied at college I didn’t think I would sit with samples from me own sketches in my hands this early. I’m so crazy lucky. XX

BLOGLOVIN

Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *