rainforest

jungel_carolineroxy2 jungel_carolineroxy5 jungel_carolineroxy6 jungel_carolineroxy4 jungel_carolineroxy1a
SHOP THE LOOK (click on the pics)
2141

Få 100kr rabatt på baddräkten/bodyn genom att ange koden ROXY i kassan!

Dessa bilderna tog M på mig när vi var i regnskogen uppe på Sugarloaf mountain i Brasilien. Det var ganska svårt att komma upp i trädet och det var högt upp. Mitt i allt så går M iväg och jag blir sittandes.. Då var det för att han fick syn på en apa han var tvungen att fota, typ en Herr Nilsson med sjukt lång svans, den var tydligen roligare än mig, haha! Jag var just och testade på spraytan hos Ludmila på Beauty Stockholm på Skeppargatan här i Stockholm, inför en jättestor plåtning på onsdag, så nu ser jag ut som jag just var i brasilien, såå himla nöjd!!  XX

M took these pictures of me when we were in the rainforest up at Sugarloaf mountain in Brazil. It was quite hard to get up in that three and it was high up. In the middle M just walks away so I’m just sittin’ there in the three. He had spotted a monkey with a really long tail that he had to take a photo of, apparently it was funnier than me, haha! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Travels
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *