Road trip

roadtrip roadtrip3 roadtrip2 roadtrip4
Road trip <3

En av de saker jag älskar mest av allt är att resa och upptäcka världen. Eftersom jag även älskar att köra bil (helst nedcabbat i solsken, haha) så är det ganska givet att jag blir helt sprallig och studsar upp och ned som en boll varje gång jag har en ny road trip att se fram emot. Jag och M planerar just nu en riktigt grym road trip i USA i sommar, men innan dess blir det en ner till västkusten i Sverige för Liseberg, Summerburst m.m. och sedan till Norge för att hälsa på min älskade bror. Roadtrip = livet! XX

One of the things I love most in life is to travel and discover the world. Since I also love to drive around in a car (in a convertible and sunshine, pls, haha) it’s quite obvious that I get so excited and just jump around when I’m planning for a new road trip. Right now me and M are planning for a big road trip in the US this summer, but first we will go to  the west coast in Sweden and then to Norway to visit my brother. Roadtrip = life! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *