From L.A to Hong Kong

star_carolineroxy1 star_carolineroxy3 star_carolineroxy5 star_carolineroxy4 star_carolineroxy2 star_carolineroxy6
SHOP THE LOOK
3 1 2 4 5
Shirt G-star / Body Angelica Blick for Bikbok / Shorts Miss Me / Shades Rayban (Loveyewear)/ Boots J.Campbell (Henrykole)

Hejsan hoppsan! Händelsefulla dagar så fort man landat i Sverige. Igår fotades jag för en kampanj och slirade runt på roliga möten och på kvällen var vi ute och åt på Boqueria, så himla mysigt att sitta ett gäng och äta tapas! Idag ska jag fotas hela dagen för ett jätteroligt hemligt projekt (jag kommer berätta snart!) och sedan är det dags för massa roliga event – Urban outfitters, Josefinas och UTES bland annat. Ha finaste dagen nu! XX

Heeey! I’ve had a lot of things going on since I got home to Sweden. Yesterday I did a photoshoot for a campaign and then I went around for some nice meetings. At the evening we went out for dinner at the Boqueria, so cosy to have tapas with a bunch of friends! Today I’m having a photoshoot for a really fun but secret project (I will tell you asap) and then I’m up for a lot of events – Urban outfitters, Josefinas and Utes. Have the best day now! XX 

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *