nojeskoll

Förra veckan var jag och gjorde en TV-inspelning ihop med min fina vän Daniel Paris. Jag fick äran att styla honom i en festivalig-outfit (min favorit all time!). Var så sjukt kul och ovan kan ni se resultatet.. Haha, ja jag har ganska dålig humor och skrattar för det mesta… XX

Last week I did a TV-recording together with Daniel Paris. I was honored to style him in a festival outfit (my favorite all time!) It was so much fun and above you can see the result. Haha, yes, I have a bad sense of humor and I laugh almost all the time… XX

BLOGLOVIN

Posted in: Videos

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *