mi amor

amor1b amor2 amor

Igår var jag och fotades hos mina favoritfotografer, syskonen Frank! Därefter var vi runt på lite mysiga event, bland annat på Josefinas och därefter åt vi på Broken. Sen såg vi en av de roligaste filmerna jag sett på bio på länge – Bad neighbours. Haha, satt verkligen och skrattade rakt ut så kan lätt rekommendera den! Nu ska jag på frukostmöte, lite andra möten och ikväll är det dags för King  galan – så taggad! XX

Yesterday I did a photoshoot at my fav photographers studio, the Frank sibblings. Then I went around at some events and then we had dinner. Afterwards I watched one of the funniest movies I’ve seen at the cinemas lately – Bad neighbours. I laughed out loud so many times, I can really recommend it haha. Now I’m of for a breakfast meeting and tonight it’s time for the King gala – so excited! XXBLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Hiking i värmen Alexandra Nilsson - Sluta dricka alkohol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *