Blog awards.

blogawards1 blogawards2 blogawards3
NOMINERA MIG HÄR (KLICK)

Woooh, nu är det dags igen! Som jag nämnde lite i förbi farten så är nu nomineringen öppen till årets Blogawards. Förra året vann jag Årets nykomling mode och det skulle ju vara en dröm att i år bli nominerad till Årets modeblogg. Om ni skulle vilja ta er tiden att nominera mig skulle jag bli apglad!!! Ni kan göra det HÄR. Pusssss och tusen tack!

Woooh, it’s time again! Last year I won the title ”This years fashion blog newcomer”. And it would be so cool to be nominated as This years fashion blog this year. If you’d like to take the time to nominate me I would be so grateful. You can do it HERE. Kisses and big thanks!!!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *