Nelly 10 years

nelly10years nelly10years6 nelly10years4 nelly10years5 nelly10years2 nelly10years3Klänning Rebecca Stella for Nelly (här) / Dress by Rebecca Stella for Nelly (here)

Nellys 10 års-kalas var grymt! Vi checkade in vid kl 17 och möttes av massa kläder, skumpa och annat mys på rummet. Sedan fick vi håret fixat och drinkar en våning ner innan middagen började vid sju.. God mat och härligt sällskap och sedan körde festen igång på riktigt. Grym kväll, tack Nelly och alla underbaringar som gjorde kvällen grym! Kommer upp en ny hårvideo lite senare, XX!

Nellys 10th birthday party was awesome! We checked in at 5 pm and when we came to our room there were a lot of clothes, champagne and other nice stuff. Then we got out hair done and drinks one floor down before the dinner started at 7. Great food and company and then the party started for real. It was a great night, thanks Nelly and all wonderful people that made the night awesome! I’ll post a hair video later today, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Events
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *