Ethika

ethika3a ethika1a ethika2a
Ethika boxers from www.cruciallifestyle.se (here)  – photo by J. Stahlberg

Här är bilderna från en liten annorlunda plåtning, men grymt kul sån! Om man inte själv vill bära kalsipper så äre ju ett grymt presentknep (för då får man ju själv välja vad som ska bäras, haha). Jag ska iväg på ett möte strax och sedan ska jag och Kenza på boxning, taggad!! XX

Here are the pictures from a kind of different photoshoot, but a fun one! If you don’t want to wear boxers it’s always a nice gift for your boyfriend (then you’ve the power of what your bf will wear, haha). I’m on my way to a meeting and then me and Kenza are going to a boxing session, excited! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *