photoshoot1a photoshoot1 photoshoot2 photoshoot3
Här är lite backstage-bilder från plåtningen häromdagen med bästaste gänget. Känns inte ens som att jobba när det är med Linnea och Sarah. Duktigare och härligare människor får man leta efter! Och känner mig aldrig så snygg som när Sarah sminkat mig, haha. Ytterligare plus var att underbart fina Kristine var på plats, vi kommer göra en del spännande saker ihop framöver och jag längtar verkligen – sån underbar och härlig tjej!!! Förresten – imorgon drar vi till Monaco. Åh, så härligt! Formel1 är ju där och sen har jag även en sjuk plåtning inplanerad, overkligt! XX

Here are some backstage photos from the shoot the other day with the best team ever. It doesn’t even feel like working when I work with Linnea and Sarah. So talented and amazing girls. And I always feel so beautiful when Sarah has made my make up, haha. I also got to meet beautiful Kristine, we are going to do some really fun things together and I really long for it, such a sweet and amazing girl! By the way, tomorrow we’re flying to Monaco. So amazing! It’s the formula 1 and I’ve such a fun photoshoot planned to!  XXBLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *