Givenchy

givenchy_carolineroxy1b givenchy_carolineroxy1 givenchy_carolineroxy3 givenchy_carolineroxy6 givenchy_carolineroxy2a SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 3 2 4
Top Acne (here) / Scarf Givenchy (here) / Shoes Jeffrey Campbell (here) / Shades LeSpecs (here) /Shorts Brandy Melville (here)

Godmorgon finingar! Efter en vecka hemma är det dags att åka ut och upptäcka världen igen, wooop! Denna gång blir det Monaco och Cannes – kanske en trip till St Tropez med, vårat flyg går nu vid 9 så ska iväg till flyget nu. Igår så fotade jag ju som sagt omslag för en tidning, med världens blåmärke över hela smalbenet efter thaiboxningen i tisdags hahaha.. Sen så var det direkt vidare till H&M på drottninggatan för eventet som vi höll i, kommer massa bilder på det senare, nu måste jag springa!  Have a Roxy day babes! XX

Good morning sweeties! After one week at home it’s time to discover the world again, wooop! This time Monaco and Cannes, maybe a trip to St Tropez too, our flight departures at 9 AM so we’re heading to the airport now. Yesterday I shot a cover for a magazine, with a big bruise at my leg from the thai boxing this tuesday, hahaha.. Anyway, then I headed to H&M to host the event, I’ll post a lot of pics later but now I have to run! Have a Roxy day! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *