KING 100

king100
Shoes Marciano (here) / Bag Rebecca Minkoff (here) / Top Nun Bangkok (here)

Här är vår röda mattan bild ifrån King galan i fredags och även lite info om vad jag bar. Det var en riktigt lyckad kväll med härligt häng med massa sköna människor. Vädret var ju så fantastiskt att man kunde hänga på utedelen av Operakällaren ända tills solen gått ner, hur underbart?! XX

Here’s our red carpet picture from the King gala last friday and some info about what I was wearing. It was such a nice evening with a lot of great people. The weather was amazing so we spend a lot of time outstide the Operakällare, how wonderful?! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *