Summerburst

summerburst1a summerburst2 summerburst3

Förra året var jag på Summerburst både i Göteborg och Stockholm och hade så himla galet underbart kul så kommer köra på båda även i år! Visste ni att det går vinna biljetter till Summerburst? Du kan tävla med H&M genom att hålla utkik på deras Facebook sida efter Summerburst-inlägg och kommentera hur du skulle styla din bästa Summerburst-look, så kan du vinna biljetter till dig och en vän!

Klicka HÄR för att tävla direkt (glöm inte logga in på Facebook först) / Läs tävlingsvillkoren HÄR / Läs mer om festivalen HÄR

 

 

BLOGLOVIN

Posted in: Events

You might also like

Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Lisa Anckarman - NEW YORK IMORGON Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *