black out.

black_carolineroxy1a black_carolineroxy3 black_carolineroxy4 black_carolineroxy5 black_carolineroxy1
Body Angelica Blick for Bikbok / Shorts Brandy Melville / Shoes River Island / Watch Larsson & Jennings

Hittills har Monaco och Cannes verkligen levererat. Vi kom till Monaco i torsdagskväll och gick då på en stor fest på en yacht i hamnen. Det bjöds på god mat, champagne och drinkar och sen dansade vi hemåt längs vattnet, haha. Igår så hängde vi på stranden en stund innan min chaufför hämtade oss och åkte till Cannes för Carmen Steffens-eventet. Jag hade ett möte innan eventet startade och sen träffade jag dem andra bloggarna Kenza Sadoun and Chiarra Ferragni. Vi hann även med en sväng på Cannes filmfestival innan chauffören körde oss hem igen. Har så mycket bilder att visa er! XX

So far Monaco and Cannes have been amazing. We arrived to Monaco thursday evening and went to a big party at a yacht in the port. It was good food, champagne and drinks and then we danced our ways home along the beach, haha. Yesterday we hung out at the beach before my driver picked us up and drove us to Cannes for the Carmen Steffens-event. I had a meeting before the event started and then I met the other bloggers Kenza Sadoun and Chiarra Ferragni. We also stopped by the Cannes film festival before the driver took us home again. I have so much pictures to show you! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *