#mycalvins

mycalvins1 mycalvins2 mycalvins4 mycalvins3
Calvin Klein Black set HERE / White set HERE / Photo: Linnea Frank

Någon annan än jag som totalkärat ner mig i Calvin Kleins underkläder? Skönare får man ju leta efter… Idag ska vi på Grand Prix finalen här i Monaco, vi ska se de ifrån en takterass-fest precis i hamnen så är redan sjukt taggad.. Sen blir det dagsfest och hela grejen för Martin fyller 25 år idag! Hipphipp!! XX

Someone else that has fallen in love with Calvin Kleins undies? They are soo comfy… Anyway, today we are going to see the Grand Prix finale here in Monaco, we are watching it from a rooftop party just in the port so I’m already so excited. So we will party all day long since it’s also Martin’s 25th birthday today! Congraaats! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots, Workout
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *