Monaco Grand Prix

grandprix4 grandprix9 grandprix10 grandprix6 grandprix3 grandprix7 grandprix2 grandprix5 grandprix1

Sjukt vilken galet rolig dag det var igår. Vi gick ned och åt frulle på favostället La note bleue och sen begav vi oss till Shangri-la byggnaden och åkte upp till Sir stelious roof top där vi skulle se Grand Prix finalen. Vi såg ut precis över starten så var helt underbart. Massor av god mat, champagne och så sjukt roliga människor så vi hängde där och festade i massa timmar efter racet innan vi drog vidare och festade natten lång. Monaco-resan var ju en av mina presenter till M eftersom han fyllde 25 igår. Idag ska vi nog antagligen åka till Nice men först ska jag ha ett jobbmöte här i Monaco och ett i Cannes. Hörs lite senare finingar. XX

Crazy day and night yesterday. We had breakfast at our fav place La note bleue and then we went to the Shangri-La building and went up to Sir Stelious roof top where we watched the Grand Prix final. We were just above the start so it was amazing. A lot of great food and champagne and so much fun people so we partied there for some hours before we moved on and partied all night long. The Monaco-trip was one of the gifts to M since it was his 25th birthday yesterday. Today I think we’re going to Nice but before I have a meeting in Monaco and then Cannes. Talk later sweeties. XXBLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *