yesterday

mariner1a mariner2 mariner4
Dress IvyRevel / Bag Mariner soul / Photo J Stahlberg

Hej raringar! Vi kom precis fram till hotellet i Nice så tänkte dra ner till spa-et nu. Sjukt vackert hotell som heter Boscolo Exedra. Alla möbler är vita och det är vita väggar och tak och sen massa rosa stora blommor överallt. Nu är det baddags, ha en superfin kväll! XX

Hey sweeties! We just arrived to the hotel in Nice so I thought about going to the spa now. The hotel is so beautiful, it’s called Boscolo Exedra. All furniture are white and the walls and floors too and then there are a lot of big flowers everywhere. Time to take a bath, have a nice evening! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Photoshoots
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *