ivyrevel_carolineroxy1a ivyrevel_carolineroxy8 ivyrevel_carolineroxy4 ivyrevel_carolineroxy2 ivyrevel_carolineroxy ivyrevel_carolineroxy6
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2 3 4
Shoes Deichmann / Bag Michael Kors (wakakuu) / Shorts & sweater IvyRevel

Idag flyger vi hem till Stockholm men innan dess lite frulle och shopping. Väl hemma blir det bara ett dygn med lite möten och jobb innan vi bilar ner till västkusten för stopp i Borås, Varberg och sedan ska vi till Summerburst i Göteborg fredag och lördag – och Liseberg såklart. Värsta helgen på västkusten alltså, så skoj! Hoppas ni har finaste dagen babes! XX

Today we’re flying home to Stockholm. But before that we will have breakfast and do some shopping. When I’m home I will just stay for one day for some meetings and work before we’re going on a road trip to the west coast. We will stay in my hometown and then we’re going to Summerburst, a music festival, in Gothenburg both friday and saturday – and Liseberg ofc. An awesome weekend at the west coast, so fun! Hope you have the best day babes! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *