HM loves music

hmlovesmusic1 hmlovesmusic3 hmlovesmusic

Här är lite bilder ifrån H&M loves music-eventet som jag var med och hostade förra veckan. Jag stod på scen med dem andra och pratade lite om festivaltrender. Min docka är nummer två på bilden ovan, kanske ni ser haha. Så himla roligt att så många av er kom och att få stå och snacka och hänga med er lite, underbart fina är ni! Måste säga att kollektionen är riktigt najs, ni hittar plaggen HÄR. XX

Here are some pics from the H&M loves music-event that I hosted last week. I was on stage with the others and talked about festival trends. The look I styled is the second on the pic above, as you may see haha. So fun that so many of you came and that I got the chance to hang out and talk with you, you’re amazingly beautiful! I have to say that the collection is really nice, you can find the pieces HERE. XXBLOGLOVIN

Posted in: Events
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *