Monaco snapshots.

monaco1a monaco6 monaco1 monaco2 monaco3
Dress from Annikadresses (HERE)monaco4

Här kommer en liten photo diary från Monaco. Har ju redan visat bilderna från själva Formula1 men här är även lite bilder ifrån festen på båten dit jag gick med ägaren av företaget där min vackra klänning kommer ifrån – Annikadresses och lite vardagsbilder. Var så galet kul. Nu är jag så himla himla peppad inför en helg med Summerburst i Göteborg, woooop! XX

Here’s a photo diary from Monaco. I’ve already shown the pics from the Grand Prix but here are some pics form the boat party where I went with the owner of Annikadresses – where my beautiful dress is from and also some pics from the beach. It was so much fun. Now I’m so so excited about a weekend with Summerburst in Gothenburg, wool! XXBLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *