Dopeness.

dopeness_carolineroxy1a dope_carolineroxy3 dope_carolineroxy5 dope_carolineroxy4 dope_carolineroxy7
SHOP THE LOOK (click on the pics)

1 2 3 4 5

Asså huuuur kul?! Var på summerburst med mina brudar igår och hade så sjukt sjukt kul. Jag älskar musik och stadsfestivaler så himla mycket. Bodde på hotell arken inatt så nu ska jag och Malin äta hotellfrulle o spaa så vi värmer upp inför dag två. Och vad söta alla ni är som kommer fram och säger så fina saker om mig och bloggen, ni är GULD! <3

Hooow fun?! The summerburst festival yesterday was amazing. Music and sunshine, the best!! Now me and Malin are having breakfast and spa at Arken hotel to prepare for day two. And you’re so cute when you come and say so sweet things about me and my blog, big love <3 !

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *