Shape up cover shoot

shapeup1 shapeup2

Förra veckan så plåtade jag omslag och lite andra bilder för tidningen Shape up. Den släpps i butik i juni så påminner er då men här är några sneak peak bilder. Inför denna plåtningen så gjorde jag en spraytan hos Ludmila på beautystockholm.se på skeppargatan, så himla nöjd – så fin färg!! Har haft en helt magisk helg på Summerburst precis som förra året. Solsken hela helgen, galet bra musik (såklart) och bara dansa runt och ha kul med mina fina tjejor. Och återigen, ni är fööör söta när ni kommer fram och pratar och fotas ihop med mig. Ni får gärna skicka bilderna till [email protected] PUSS!

Last week I shot a cover and some other pics for the magazine Shape up. It will be released in stores in the middle of June so I will tell you then but here’s a little sneak peak. I’ve had a magical weekend at the Summerburst festival. Sunshine all weekend, crazy good music (ofc) and just dancing around and having fun with my babes. And again, you’re tooo cute when you come and say hi and take photos with me. I’d love if you send pics to [email protected] XX!BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *