talented readers

painting_carolineroxy1
By Julia Hallströmpainting_carolineroxy
By Tess Widerbergpainting_carolineroxy2
By Maria Axelsson

Alltså vet ni hur GLAD ni gör mig? Ni målar helt fantastiskt! Blir så himla rörd!! Tack fina ni. Om ni är fler som sitter och håller på bilder och såna megatalanger får ni gärna maila dem till mig på [email protected] KRAM!

Dääääremot blir jag lite ledsen i ögat att ni helt plötsligt verkar strunta i att kommentera? Jag uppskattar ju era kommentarer här på bloggen fruktansvärt mycket eftersom er respons gör det så roligt att blogga! <3

Do you know how HAPPY you make me? You do amazing paintings! You are so cute. Thank you so much! If you have any paintings I would be so happy to get them by mail [email protected] BIG HUGS!

Buuuut I get a little bit sad when it feels like you don’t comment on my posts anymore? I appreciate your comments so much here at the blog because your respons makes it so funny to blog! <3BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (32)
 • Cristin Marii T

  You are so amazing and a huge inspiration to me! I adore you so much and I’m always thinking, how gorgeous and talented could one person be, like you. 🙂 xx

 • Marica

  Åh så sjukt fina bilder! Du borde använda den första som header! 🙂

 • Dixi Wonderland

  Har sett att många bloggare kommenterar angående kommentarerna och eftersom många ej sitter lika mycket vid datorn under sommaren utan kanske bara går in och läser i all hast så hinner man kanske inte kommentera, eller som jag skrev till din kollega Lisa. I Bloglovin appen så kan man inte kommentera. Då måste man klicka sig vidare in på bloggen och sen klicka på kommentera därför, om många läser din blogg via mobilen så skippar dom att kommentera. Något man kanske ska ta upp med bloglovin? 🙂 Jag kommenterar nästan alltid haha! Nästan så att man kan tro att jag inte gör något annat om dagarna haha men blir så inspirerad av dig och många av dina kollegor och gillar att skriva positiva kommentarer 😀

  • Caroline Roxy

   Jaa, vad smart, så kan de säkert vara.. Du är inte dum du, haha 😉 Haha ja och det uppskattas!!! Man ska sprida glädje 😀 och blir sjukt glad av dina fina kommentarer! <3

 • My

  Ligger på sjukhus igen. Något som blivit en rutin de senaste 2 åren. Medecinerna har varit starka och håret blivit tunnare, pendlat mellan under och övervikt. Förstörd hy osv. Men främst av dåligt självförtroende. Jag inväntar operation nu och hoppas på att vara något frisk i sommar. Jag har sätt ned otroligt mycket på mig själv, letat fel. Velat över att klippa av det förr långa håret, använt mig av en hel rös av produkter emot den fula hyn och mått dåligt över kroppen då jag vanligtvis är en aktiv människa som älskar att träna. Började att läsa din blogg för ett par månader sedan och du har stärkt mitt självförtroende otroligt mycket. Lämnar alltid din blogg med glädje och inspiration och en liten bit hopp även om jag just fått sämre besked. Du är en del av min vardag och det är alltid kul att läsa dina inlägg. Jag älskar din klädstil och härliga personlighet och att träffa dig någon gång vore underbart. Kram My ♥

  • Caroline Roxy

   Hej My! Måste börja med att säga att din kommentar berör något oerhört mycket. Jag har ingen aning om vad det är för sjukdom du har men jag önskar dig all lycka och att det blir bättre. Får jag fråga i vilken stad du bor i? Så oerhört glad jag blir över att jag lyckas ge dig glädje!!! Ta hand om dig fina du <3 Många styrkekramar!!!

 • Chrystin

  These are impressive! The third one almost looks like a black & white photo!

  Kisses xx

 • Fabienne

  sorry i was sooo busy lately i just visited your blog for updates and see whats happening here without leaving an comment…but that doesnt mean that i didnt like your posts anymore 🙂
  so that is my reason why i didnt comment lately. noooow i wanna hear what your other readers have as an excuse hahaha ;D 😉

  have a great day xx

 • Sara Ekman

  Wow så duktiga de är! 🙂

 • Maeva

  They are all really good but I love the last one ! It’s really realistic :)) Love your blog Caroline, you are such an inspiration !xx
  explosemyself.blogspot.com

 • Hanna

  Wow, this are amazing! Love your blog too! XO

 • Jen

  Jag tror det bara är att folk är lite lata hehe 🙂 Du är grym!

 • Elina

  Älskar din blogg (skrivit de ett antal innan) men kommenterar inte så ofta då de känns som bloggaren kanske tycker en är jobbig hahah 😀

 • blazingselene

  Hej Caroline! Jag läser din blogg dagligen – via bloglovin- och precis som för alla andra bloggar jag läser (vilket är ett stort antal) så kollar jag bara i appen. Det är lite omständligt att klicka sig in via appen i bloggen och sen kommentera – vilket också tar tid då man måste skriva in namn och mail. Jag tittar och likar sen bara i bloglovin 🙂 Om man via appen direkt kunde skriva något – ja då hade jag absolut skrivit på varenda inlägg! Men att klicka sig vidare och sen behöva skriva in namn och mail….. det tar emot 🙂

  Mvh

  • Caroline Roxy

   Hej fina du, ja det kan jag verkligen förstå! Tack för att du tog dig tid nu iaf även om de e lite krångligt 😉 Kram!

 • Claire

  Hey Caroline!
  I’ve been following your blog for a while now and am still hooked! Your photos are always very ‘artsy’ and cool! It really seems like you love what you’re doing -Super inspiring, please keep it up! Ahh before I forget, Id find it cool if you would do another fitness post 🙂
  xx Claire

 • Billy

  You are Looking Good Gorgeous, keep up the great job You are doing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *