shero shero2 2 13
Köp alla Hawaiin tropic produkter HÄR / Get all Hawaiian tropic products HERE

Efter den här helgen har man ju verkligen fått mersmak för sommaren! Även om jag har bra pigment och inte bränner mig så är jag väldigt noga med att smörja in mig ordentligt, både före och efter man varit ute i solen. Mitt absoluta favoritmärke är Hawaiian Tropic (det luktar ju så galet gott med haha). Den nya webshopen Sheroshop erbjuder dessutom 20% rabatt på alla Hawaiian tropic produkter (här) genom att uppge koden ”sommar”. Var rädd om er hud finingar! XX

After this weekend I can’t get enough of sunny days. Even though I don’t get red skin in the sun I always wear SPF. My fav brand is Hawaiian Tropic and the new webshop Sheroshop offers a 20% off all Hawaiin products (here) by entering the code ”sommar” Take care of your skin sweeties! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty

You might also like

Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Lisa Anckarman - NEW YORK IMORGON Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *