summerburst1
Epic weekend top from H&Msummerburst4
Magicsummerburst
Champagne, fav jeans and Adidas sneakerssummerburst3
Met a lot of friendssummerburst2
I love popping bottles, haha. summerburst8
With the babes!
summerburst6
Tiesto, yup!summerburst5
Pure awesomeness.summerburst7
Arriving late to the Arken Spa hotel finding this, yummie!

Alltså Summerburst-helgen i Göteborg. Episk. Magisk. Oförglömlig. Ett minne för livet. Vet liksom inte riktigt vart jag ska börja ens. Som ni säkert vet så är musik något oerhört viktigt för mig och har alltid varit. Jag blir alltid helt magiskt glad av musik och att få uppleva det under en hel helg med underbara människor och ett underbart solsken som förvandlas till en overklig solnedgång. Det är kärlek för mig! XX

This Summerburst-weekend in Gothenburg. Epic. Magical. Unforgettable. A memory for life. I don’t know where to start. As you may know, music is really important to me and has always been. I get so magically happy by listening to music and to experience that for a weekend with wonderful people and a amazing sunshine that turns into an unbelievable sunset. That is love to me! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *