blue_carolineroxy1a blue_carolineroxy2 blue_carolineroxy1 blue_carolineroxy3SHOP THE LOOK (click on the pics)
2   3   4   1

Godmorgoooon! Igår hade vi på Im next en heldag med work shop, så najs. Vi körde teambuilding och massa planering inför resten av året och sedan gick vi till Salong Bangs och fick håret fixade av bästa Marre innan vi gick till Wall där det var releasefest för Lakri, nu är det pannkaksdag woop! XX

Goood morning! Yesterday the whole Im next team had a work shop, so nice. We did team building and a time schedule for the rest of the year. Then we went to Marre to get our hair done before we went to Wall to the release party of Lakri. Now – time for pancakes, woop! XX
BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *