hongkong1b hongkong4 hongkong6 hongkong5 hongkong21 hongkong12
Dress from Drylake (HERE)

Här är lite snapshots från när jag var i Hongkong nyligen. Var en otroligt rolig resa, både att uppleva staden och att jobba med min kollektion. Idag ska jag fota en rolig grej och inför detta fick jag en grym spraytan av Ludmila på beautystockholm, skeppargatan i Stockholm. Om ni går dit så hälsa ifrån mig! Nu ska jag kila iväg här men hörs senare, XX!

WATCH THE VIDEO HERE!

Here are some snapshots from the Hongkong-trip I did recently. It was amazing to discover the city and to work with my collection. Today I’m doing a fun shoot that I’ll tell you more about as soon as I can. I have to run now but I’ll be back later, XX!

BLOGLOVIN

Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *