philipslumea2
Köp Philips lumea HÄR

Har ni hört talas om IPL förut? IPL står för Intense Pulsed Light och behandlingen innebär att ljusblixtar söver hårsäckarna och på så vis förhindrar återväxt av håret på det område som behandlas. Philips har precis släppt en produkt som heter Philips Lumea och jag ska testa den varannan vecka nu i en och en halv månad. Efter detta ska benen vara släta och håret ska inte växa tillbaka, huuur skönt liksom?!!  Här kan man se en video hur man gör… Hårfria ben, here we come!! XX

Have you ever heard about IPL before? It stand for Intense Pulse light and the treatment means that lightning prevents the regrowth of the hair. Philips just released a product called Phillips Lumea and I will try that one for one and a half month now. After that the legs are supposed to be smooth and the hair will not grow back, hooow nice?! Here is a video of how you use it. Hairless legs, here we come!! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *