Honey, honey.

honey_carolineroxy1a honey_carolineroxy1 honey_carolineroxy4 honey_carolineroxy6 honey_carolineroxy7 honey_carolineroxy2
Shades Karen Walker / Watch Michael Kors / Shorts Ivyrevel / Shoes Deichmann / Jacket Nun Bangkok

Woop, vaknade med ett leende på läpparna idag! Kommer hända en jätterolig grej idag (som jag kan berätta om först imorgon..) och igår var en så himla skön dag. Fixade sjukt mycket saker och så var jag förbi och åt Honeycomb, är helt besatt haha. Ikväll blir det middag och partaj, SÅ taggad. XX

Woop, I woke up with a smile on my face today! Something really fun will happen today (I will tell you tomorrow).. and yesterday was such a nice day. Got so many things done and I went by Honeycomb, I’m so stuck haha.. Tonight it’s time for dinner and party, SO excited. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Hedda Dibinger - RS_____2 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Josephine Qvist - MIAMI UPDATE We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *